Pathoekeweg 5 - 8000 Brugge | Tel +32 50 31 51 75 | info@collumbien.be | BE0405.099.813
Item toegevoegd aan uw winkelwagentje
Dé vakman voor uw interieur
Beste vakman, bedrijf,

Bedankt voor uw interesse in onze producten!
Na uw registratie als nieuwe klant nemen wij zo spoedig mogelijk persoonlijk contact met u op zodat u aan bijzondere kortingen in onze webshop kan bestellen.

Wenst u onmiddellijk te bestellen? Dan bestelt u nu aan de gangbare, particuliere prijzen en verrekenen wij alsnog uw kortingen na onze contactopname.

Bij uw eerste bestelling als nieuwe vakman kan u enkel contant betalen via online banking.

Met vriendelijke groeten,

Collumbien
Brugge

Bestaande klant

U bent als vakman of bedrijf reeds klant bij Collumbien?

Vul dan uw gebruikersnaam/e-mailadres en wachtwoord in en ontdek de prijzen met kortingen die voor u van toepassing zijn.

Beschikt u niet over uw wachtwoord? Klik dan op de rechts onderstaande knop 'Wachwoord vergeten?', vul de gevraagde gegevens in en u ontvangt vervolgens uw wachtwoord per e-mail.
 
 

U bent als vakman of bedrijf een nieuwe klant bij Collumbien?

Vul dan het onderstaand formulier voor nieuwe gebruiker zo volledig mogelijk in. Vergeet zeker niet de optie 'Ik ben een vakman' aan te vinken. Klik tenslotte op 'Registreren'. Wij nemen vervolgens contact met u op en bieden u passende kortingen aan.

U kan uiteraard na registratie onmiddellijk online aankopen doen aan particuliere prijzen. Eventuele kortingen worden nadat we contact met u hebben opgenomen alsnog verrekend.

Nieuwe klant