Pathoekeweg 5 - 8000 Brugge | Tel +32 50 31 51 75 | info@collumbien.be | BE0405.099.813
Item toegevoegd aan uw winkelwagentje
Dé vakman voor uw interieur

Het bedrijf Collumbien

Kwaliteit en specialisatie

Bij groothandel Collumbien gaan kwaliteit en specialisatie hand in hand. Zowel particulieren als vaklui beschikken bij ons over een breed aanbod aan kwaliteitsproducten, materialen en gereedschap voor inrichting, renovatie en decoratie van interieurs.

Sinds onze start in 1953 hebben we doorheen de jaren een brede vakkennis en ervaring opgebouwd. Zelfs de meest gespecialiseerde producten kan u in ons aanbod terugvinden. We blijven zoeken naar de beste producten op de markt; producten die u nergens anders in de regio kan vinden.

Ons aanbod bestaat enkel uit artikelen van topmerken, door ons geselecteerd op kwaliteit, duurzaamheid, kleurvastheid en gebruikscomfort. Ook heel specifieke producten zoals allergene verven, verven die voldoen aan de wettelijke normen en voedingsattesten voor voedingsbedrijven en grootkeukens, huismijtwerende tapijten, of kunststof vloeren voor sportzalen en fitnessruimtes vindt u terug in ons aanbod.

Uitgebreid advies en begeleiding van vakmensen

Vandaag is Collumbien gehuisvest in één uitgebreide winkel voor de regio Brugge. Een dynamisch team van 14 medewerkers staat steeds klaar om u te helpen. Aarzel niet ons om praktisch advies, begeleiding of technische informatie te vragen. We helpen u graag naar het zoeken van de beste oplossing; zo krijgt u het juiste product en gereedschap voor uw werkzaamheden.

Zowel onze vertegenwoordigers als winkelmedewerkers hebben naast een allround kennis van onze artikelen ook een aantal specialisaties. Ze worden bovendien voortdurend opgeleid en zijn op de hoogte van de laatste interieurtrends en technische ontwikkelingen in decoratie- en inrichtingsmaterialen.
 

Collumbien interieur inrichting en decoratie online

Onze winkel beschikt over een brede keuze aan stalen, zodat u zowel als vakman als doe-het-zelver de beste keuzes kan maken voor uw interieurwerken.

Naast onze winkel is ons productenaanbod nu ook volledig online verkrijgbaar. Bij uw bestelling kan u kiezen uit een directe levering of afhalen in onze winkel. Bekijk onze webshop of FAQ/veelgestelde vragen voor meer info.